Organisaties

Exxellence Groep bestaat uit Zaaksysteem.nl, Exxellence, Koppel.app, Kune Campus, SMQ en T&T. De (meer dan 150) werknemers van Exxellence Groep werken aan moderne, open source software producten.

Exxellence is gestart in 2001 als spin-offbedrijf van de Universiteit Twente en gevestigd in Hengelo. Van begin af aan ligt de focus op de (semi-)overheid. De softwareoplossingen geven overheden de mogelijkheid om de klant centraal te stellen en tegelijkertijd efficiënt te werken. De kracht van Exxellence zit er in dat ze als organisatie samen werken met de klanten om te bepalen welke inrichting van de software nodig is om de beste dienstverlening te bieden. 

De totaaloplossingen van Exxellence staan in het teken van partnerschap met een digitale overheid. Een compleet klantgerichte overheid die efficiënt functioneert – dat is bij alles wat we doen, de stip op de horizon. Exxellence levert hiervoor zowel een zaaksysteem als diverse taakspecifieke Ellen Apps. Voorbeelden van klanten van Exxellence zijn Gemeente Utrecht, Gemeente Tilburg en het land Curaçao.

Zaaksysteem.nl is opgericht in 2009 en is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf heeft ruim 30 medewerkers en bedient meer dan 50 klanten door heel Nederland, waarbij kleine en middelgrote gemeenten de belangrijkste doelgroep zijn. Voorbeelden van klanten van Zaaksysteem.nl zijn de gemeente Alkmaar, de gemeente Vijfheerenlanden en de gemeente Hof van Twente.

Zaaksysteem.nl stelt haar klanten in staat om case-georiënteerd te werken, zowel via een eigen beheersysteem als door een breder aanbod te bieden door het leveren van specifieke functionaliteiten via partnerships.

T&T COMPET & T (T&T) is opgericht in 1976 en is gevestigd in Eindhoven. Het bedrijf bedient meer dan 350 klanten door heel Nederland met als doelgroep pensioenfondsen, gemeenten en andere (semi-) publieke organisaties. Hierdoor bedienen Exxellence Groep en T&T een belangrijk deel van de (semi-) overheidsmarkt met een uitgebreid productaanbod. Voorbeelden van T & T-klanten zijn het UWV, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, APG, de Sociale Verzekeringsbank en de gemeente Rotterdam.

De kernactiviteit van T&T is het real-time verbinden van klanten met de basisregistraties zoals de Basisregistratie Personen, het Handelsregister, de Basisregistratie Adressen Gebouwen en het pensioenregister. Het belangrijkste onderdeel van de T & T-business wordt gevormd door de Persoonsgegevensbank: T&T verzorgt circa 500 Persoonsregistratieverbindingen voor klanten die gezamenlijk meer dan 170 miljoen mensen volgen en meer dan 32 miljoen zoekopdrachten per jaar uitvoeren. De T&T software wordt geleverd als SaaS-applicatie. Vanwege de gevoeligheid van de gegevens en de nauwe verwevenheid met de bedrijfskritische systemen van de klant, worden hoge eisen gesteld aan de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van T & T-oplossingen. Het bedrijf is de absolute marktleider op dit gebied.

SMQ is opgericht in 2001 en sindsdien een professionele partner voor de (semi)overheid. Het bedrijf heeft ruim 50 medewerkers en bedient meer dan 50 klanten door heel Nederland, en is gevestigd in Hengelo. SMQ verbindt gegevens (basisregistraties) en organisaties. Dit doen ze door het uitvoeren van projecten op het gebied van WOZ-/Belastingen, BAG en/of BRP en Burgerzaken. Maar je kunt hier ook terecht voor het inhuren van (tijdelijk) personeel. SMQ beschikt over een vast team en een flexibele schil van experts. Stuk voor stuk mensen die hun vak verstaan. Zo draagt iedereen bij aan de verbinding.

De Kune Campus is opgericht in 2017 en is gevestigd in Hengelo. Het bedrijf biedt starters een eenjarig traineeship aan, waarbij zij 3 tot 6 maanden aan een gemeente verbonden zijn om mee te werken gedurende 4 á 5 dagen in de week. Trainees krijgen één dag in de twee weken een opleiding, cursus of training bij de Kune Campus waarin zij samen met andere starters aan hun persoonlijke ontwikkeling werken. Tijdens het traineeship wordt er aandacht besteed aan zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van de trainee. Coaches vanuit onze labels SMQ en Exxellence ondersteunen hen daarbij.


Wil je bij ons werken?